Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Боксови

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна

  223

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  245 x 208 x 68 mm
  /
  200 пар

  207

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  132 x 130 x 68
  /
  125 пар

  Стиропорен сад LF 18

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  180 x 180 x 60
  /
  100 / 150 пар

  222 црна боја

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  230 x 180 cm x 80 mm
  /
  150 пар

  221

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  245 x 206 x 68 mm
  /
  200 пар

  206

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  150 x 150 x 73
  /
  125 пар

  222

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  230 x 180 cm x 80 mm
  /
  200 пар

  210

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  246 x 148 x 66 mm
  /
  125 пар

  223 црна боја

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  230 x 180 x 80 mm
  /
  150 пар

  221 црна боја

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  230 x 180 x 80 mm
  /
  150 пар