1 2 3 4
 
ПРОИЗВОДИ
 
ФЕРПРОМ е компанија со седиште во Скопје, која е основана во 1999 година во Р.Македонија.
Компанија се занимава со увоз на амбалажа од пластика, стиропор и од алуминиум која се користи за паковање на храна и истата ја дистрибуира низ Македонија о околните држави.
Со цел доближување до клиентите ФЕРПРОМ расп ...
Почетна Производи За Ферпром Локација Контакт
Сите права се задржани - Ферпром Скопје
Изработка 2011 - MediaDotCom