Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Стреч за палетеризирање 2,5 kg m x 50 cm x 23 mikмикрониoni

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  2,5 kg m x 50 cm x 8,5 micron
  /
  /