Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Стреч фолија 200m x 30 cm x 9 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  200 m x 30 cm x 9 микрони
  /
  /