Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Стреч фолија 1500 m x 45 cm 8,5 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  1500 m x 45 cm x 8,5
  /
  /