Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Стреч фолија 200m x 35 cm x 8,5 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  1500 m x 35 cm x 8,5
  /
  /