Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  ПРОИЗВОДИ ОД ПЛАСТИКА

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по

  L 750

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  193 x 130 x 55 mm
  750 cc
  100 пар

  L 1250

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  195 x 140 x 60 mm
  1250 cc
  100 пар

  L 30

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  43 x 65 x 25 mm
  /
  100 пар

  SK 70

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  80 x 80 21 mm
  70 cc
  100 пар

  SK 100

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  80 x 80 x 27 mm
  100 cc
  100 пар

  L 1250 со подигнат капак

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  200 x 150 mm
  1250 cc
  100 пар

  L 250

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  100 x 85 x40 mm
  x
  100 пар

  K 500 H 60

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  190 115 x 60 mm
  x
  170 пар

  L 1500 со подигнат капак

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  200 x 150 x 90 mm
  1500 cc
  100 пар

  KK-500 H-85

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  185 x 115 x 85 mm
  x
  170 пар