Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  РАЗНО

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по

  Вреќи за отпад

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  Чепкалки

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  MAKSI-KUJNSKI-BRISACI

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  KESI-TREGERICI

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  Цевки со зглоб 1000/1

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  x
  200 пар

  Цевки во хартија 500/1

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  x
  200 пар

  Кеси за отпад

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  Кеси за замрзнување

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  Трговски кеси

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  DSC_0379-01

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  DSC_0384-02

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  DSC_0497-01

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  DSC_0498

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  Лажички за еспресо

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  x
  100 пар

  ВИЛУШКИ ЗА ПОМФРИТ

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  x
  100 пар