Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  ФОЛИИ

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по

  Алуминиумска фолија 100 m x 30 cm x 10 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  100 m x 30 cm x 10
  /
  /

  Алуминиумска фолија 50 m x 45 cm x 10 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  50 m x 45 cm x 10 микрони
  /
  /

  Стреч фолија 200m x 30 cm x 9 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  200 m x 30 cm x 9 микрони
  /
  /

  Стреч фолија 1500 m x 30 cm 8,5 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  1500 m x 30 cm x 8,5
  /
  /

  Алуминиумска фолија 80 m x 30 cm x 14 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  80 m x 30 cm x 14 mc
  /
  /

  Стреч фолија 1500 m x 40 cm 8,5 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  1500 m x 40 cm x 8,5
  /
  /

  Стреч фолија 1500 m x 45 cm 8,5 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  1500 m x 45 cm x 8,5
  /
  /

  Стреч за палетеризирање 2,5 kg m x 50 cm x 23 mikмикрониoni

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  2,5 kg m x 50 cm x 8,5 micron
  /
  /