Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  L 500 правоаголна со рамен капак

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  128 x 128 x 39 mm
  500 ml
  100 пар