Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  ПРОИЗВОДИ ОД КАРТОН

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по

  Кутија за пица 30 К и 40 К

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  /
  50 пар

  Кутија за пастрмајлија

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  /
  50 пар

  Картон пица

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  /
  100 пар

  13-SALFETKI

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување

  Картонски сад за чорба

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  435 ml
  50 пар

  Носач за 2 чаши

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  /
  50 пар

  Носач за 4 чаши

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  /
  50 пар