Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Алуминиумска фолија 50 m x 45 cm x 10 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  50 m x 45 cm x 10 микрони
  /
  /