Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Алуминиумска фолија 80 m x 30 cm x 14 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  80 m x 30 cm x 14 mc
  /
  /