Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Алуминиумска фолија 100 m x 30 cm x 10 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  100 m x 30 cm x 10
  /
  /