Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  ЛАР округло 1250 ml

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  177 x 177 x 64+30 mm
  1250 ml
  100 пар