Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  ЧАШИ, КАПАЦИ и ЦЕВКИ

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по

  СТИРОПОРНА ЧАША 160 ml

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  160 ml
  100 пар

  СТИРОПОРНА ЧАША 240 ml

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  240 ml
  100 пар

  СТИРОПОРНА ЧАША 360 ml

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  360 ml
  100 пар

  Капак висок

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  /
  100 p

  Капак крст

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  x
  100 п

  Картонска чаша вендинг

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  450 ml
  100 пар

  Пластична чаша 250

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  /
  100 пар

  Пластична чаша 350

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  350 ml
  100 пар

  Пластична чаша 450

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  450 ml
  100 пар

  Капак ДЛ 97

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  /
  / пар