Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Чаши

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна

  СТИРОПОРНА ЧАША 160 ml

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  160 ml
  100 пар

  СТИРОПОРНА ЧАША 240 ml

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  240 ml
  100 пар

  СТИРОПОРНА ЧАША 360 ml

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  x
  360 ml
  100 пар