Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Тацни

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна

  P 2

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  210 x 140 30 mm
  x cc
  100 пар

  P 4

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  210 x 140 x 30 mm
  /
  100 пар

  PL 17

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  440 x 295 x 20 mm
  /
  50 пар

  PAL 12

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  225 x 135 x 25 mm
  /
  450 пар

  PAL 8

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  225 x 135 x 40 mm
  /
  300 пар

  116 L

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  262 x 175 x 32 mm
  /
  100 пар

  Апсорбент PAL 17

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  233 x 180 x 19 mm
  /
  500 пар

  102 L

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  180 x 130x 28 mm
  x
  250 пар