Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Стреч фолија

  Овде некој текст

  МоделДолжинаШиринаДебелинаФи на хилзна
  Стреч фолија200 m30 cm9 микрони
  Прехранбена фолија1500 m30 cm8,5 микрони7,5 cm
  1500 m35 cm8,5 микрони7,5 cm
  1500 m40cm8,5 микрони7,5 cm
  1500 m45 m8,5 микрони7,5 cm
  Индустриска стреч фолија1500 m30 m14 микрони11,3cm
  1500 m35 m14 микрони11,3cm
  Фолија за палетелизирање50 m23 микрони2,5 кгр
  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна

  Стреч фолија 200m x 30 cm x 9 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  200 m x 30 cm x 9 микрони
  /
  /

  Стреч фолија 1500 m x 30 cm 8,5 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  1500 m x 30 cm x 8,5
  /
  /

  Стреч фолија 1500 m x 40 cm 8,5 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  1500 m x 40 cm x 8,5
  /
  /

  Стреч фолија 1500 m x 45 cm 8,5 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  1500 m x 45 cm x 8,5
  /
  /

  Стреч за палетеризирање 2,5 kg m x 50 cm x 23 mikмикрониoni

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  2,5 kg m x 50 cm x 8,5 micron
  /
  /