Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Садови со висок капак

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна

  L 1250 со подигнат капак

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  200 x 150 mm
  1250 cc
  100 пар

  L 1500 со подигнат капак

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  200 x 150 x 90 mm
  1500 cc
  100 пар

  LAP БИСКВИТ

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  198 x 134 x 41 mm
  x
  100 пар

  KK-500 H-85

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  185 x 115 x 85 mm
  x
  170 пар

  KK 1000 H 135

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  185 x 115 x 135 mm
  x
  120 пар

  KK 750 H 75 + 30

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  190 x 117 x 105 mm
  00 cc
  180 пар