Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  ПРОИЗВОДИ ОД АЛУМИНИУМ

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по

  АЛУ -1

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  147 x 122 40 mm
  435 ml
  100 пар

  АЛУ 2

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  204x114 mm
  510 cc
  100 пар

  АЛУ 2 А

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  205 x 113 x 58 mm
  700 ml
  100 пар

  АЛУ 3

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  198 x 124 x 24 mm
  700 ml
  100 пар

  АЛУ 3 А

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  218 x 155 x 38mm
  930 ml
  100 пар

  АЛУ 6

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  202 x 137 x 50 mm
  940 ml
  100 пар

  АЛУ 4

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  225 x 175 x 35 mm
  1125 ml
  100 пар

  АЛУ МАФИНИ

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  86 mm
  135 cc
  100 пар

  S-101 G

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  96 mm
  180 cc
  100 пар

  АЛУ Ф-28

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  /
  /
  100 пар