Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Правоаголни садови

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна

  L 1250

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  195 x 140 x 60 mm
  1250 cc
  100 пар

  LAP БИСКВИТ

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  198 x 134 x 41 mm
  x
  100 пар

  L 1000

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  170 x 105 x 70 mm
  1000 cc
  100 пар

  SK 100 LAP

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  95 x 85 x40 mm
  100 cc
  100 пар

  K 1000 H 105

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  190 x 115 mm
  x
  200 пар

  K 500 H 60

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  190 115 x 60 mm
  x
  170 пар