Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  ПОСЕБЕН ПРОГРАМ

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна

  FT 370

  Dimensions
  Volume / Capacity
  Quantity of packaging
  178 x 227 x 40/60 mm
  /
  100 pairs.

  FT 387

  Dimensions
  Volume / Capacity
  Quantity of packaging
  137 x 187 x 37/50/63/71 mm
  /
  100 pairs