Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Округли садови

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по

  ЛАР округло 1000 ml

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  161 x 161 x 64 + 30 mm
  1000 ml
  100 пар

  ЛАР округло 1250 ml

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  177 x 177 x 64+30 mm
  1250 ml
  100 пар

  Пластичен округли сад за торта

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  335 x 110 mm
  /
  / пар