Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Коцкасти садови

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна

  L 150

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  112 x 120 x 30 mm
  250 cc
  100 пар

  SK 750 LAP

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  165 x 165 x 50 mm
  750 ml
  100 пар

  SK 1000 LAP

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  165 x 165 x 65 mm
  1000 cc
  100 p

  L 500

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  105 x 105 53 mm
  /
  100 пар