Пребарување
Македонски
ПРОИЗВОДИ
  Menu Close

  Алуминиумска фолија

  Овде некој текст

  МоделДолжинаШиринаДебелинаФи на хилзнаколичина на пакување
  Алуминиумска
  фолија
  100 m30 cm10 микрони850 грама4
  Алуминиумска
  фолија
  50 m45 cm10 микрони900 грама20
  Алуминиумска
  фолија
  30 сm14 микрони1 кг4
  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна

  Алуминиумска фолија 80 m x 30 cm x 14 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  80 m x 30 cm x 14 mc
  /
  /

  Алуминиумска фолија 100 m x 30 cm x 10 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  100 m x 30 cm x 10
  /
  /

  Алуминиумска фолија 50 m x 45 cm x 10 микрони

  Димензии
  Волумен / Капацитет
  Количина на пакување
  50 m x 45 cm x 10 микрони
  /
  /